Strona 1 z 1

Modlitwa gospodyni (facecja)

: czw 19 gru, 2019
autor: Zdzisław
z cyklu "Modlitwy Uniwersum"

– Proszę o pomoc dla męża.
Nie może, choć się wytęża.
Pan na to aż się skrzywił:
– Czyń, a nie piej żałośnie.
Dobrej gospodyni
ciasto w rękach rośnie.