Strona 1 z 1

Na przestrzał

: wt 16 maja, 2023
autor: szelestek
Bezcielesny awatar Ziemi na przestrzał przeszedł dziś przeze mnie, oznajmiając: "W słońcu wiosny rzeczywistość jest cieniem najgłębszej nierzeczywistości..."