Strona 1 z 1

o miłości

: sob 27 wrz, 2008
autor: Irena
"Kiedy przestaje się kochać, to się nie płacze.
Płacze się, kiedy ktoś przestaje nas kochać"

Carla Lane

: sob 27 wrz, 2008
autor: Mariola Kruszewska
Mam nadzieję, że przeze mnie nikt nigdy nie będzie płakać.

: śr 05 lis, 2008
autor: Agnieszka
Piękny cytat! Zgadzam się z jego słowami chociaż odrobinę są smutne...
Pozdrawiam i dziękuję za komentarze i rady do moich wierszy!

: sob 22 lis, 2008
autor: Abi
tak, tak...
żyjmy tak, żeby inni przez nas nie płakali

: sob 22 lis, 2008
autor: Mariusz
[quote=""Abi""]tak, tak...
żyjmy tak, żeby inni przez nas nie płakali[/quote]

Często jest tak, że musimy wybrać między krzywdą innej osoby a własną... co wtedy robimy..? Nikogo nie zmusimy do kochania, a tym bardziej siebie. Łzy się i tak poleją.
Tylko czyje...?
Pozdrawiam serdecznie :-D

: czw 16 lip, 2009
autor: alouette
wiem, zgadzam się, a tak bardzo nie chciałabym...