Strona 1 z 1

kobieta w Marzeniu

: pn 09 kwie, 2012
autor: anelehd
to była dojrzała,
pełna figura.
zadbane,
w idealnym porządku przyodzienie.
długa,
ozdobiona...
jakby z innej epoki subtelną insygnią szyja.
zaokrąglone rysy twarzy nieco.
modre,
w dali zamyślone oczy.
delikatne brwi.
promienne spojrzenie.
włosy... .
włosy sprawiające wrażenie przefarbowanych.
nie za długie,
jasne,wtedy zapewne.
ciepłem emanujące,na pewno.
jednego brzasku delikatnie kręcone,
być może warkoczem powiązane.
innego zaś poranka proste,
jakby na ramionach rozłożone,
tak rezolutnie chyba jakoś.

...
wykorzystano;
-THINKING in ENGLISH.1990.r - L.L.SZKUTNIK*
[/center]

: pn 09 kwie, 2012
autor: Otulona Mgla
pisz pięknie wiersze,
z nami

: pn 09 kwie, 2012
autor: anelehd
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2012 ]
Otulona Mgla, niesamowite.
piekne.
marzenne.
szczerze?.
rozmyślam o Spacerze z Tobą.
niekoniecznie Magdo wieczorową porą.
może byc wczesne rano,
obiad.
właściwie
kiedy tylko zechcesz.
niesamowite.
piękne.
marzenne.
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2012 ]
Otulona Mgla, auto-apel
żądam Spaceru.
litości.