Strona 1 z 1

Wspomnienie.

: ndz 24 cze, 2012
autor: Biała mewa
Oczekiwanie...

Wieczorna pora...czekam

Nasłuchuję przekrzykuję myślami ciszę

Oczekiwanie...szczęk zamka...

Gorąca... wręcz paląca myśl

Jesteś...

Wchodzisz wyłaniasz się z cienia werandy

Wychodzę na przeciw

Kontakt wzrokowy

Wszechogarniające ciepło...Jesteś.!

Koniec tęsknoty

Zamykasz mnie w ramionach...

Mocno...niecierpliwie

Unoszę się porwana w niebiosa

Okręcasz mnie w karuzeli szczęścia

Pocałunków

Niczego nie jest mi już brak

Mam wszystko... cały świat w ramionach

Kocham Cię ...bezwarunkowo

Świat przestaje istnieć

Ty...tylko TY!

Reszta to dodatek do życia

A życie to TY

Ogarniam Cię chłonę bez reszty...

To nie możliwe żeby kogoś tak pragnąć

To nie możliwe żeby miłość była tak ogromna

Nieziemska ...na ziemi?