Strona 1 z 1

Alfa i omega

: czw 25 lip, 2013
autor: Mariola Kruszewska
Miłość..............................
.......................................
.......................................
.......................................
.......................................
.......................................
.......................................
.......................................
.......................................
................................ćśołiM

: wt 30 lip, 2013
autor: Jan Stanisław Kiczor
Tak..............
..................
..................
..................
..................
..............kat

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

: śr 31 lip, 2013
autor: Mariola Kruszewska
To już wolę moją wersję, z miłością na końcu, nie katem. :? Zawszeć to optymistyczniej, z nadzieją. I z głową.

: wt 13 sie, 2013
autor: biedronka basia
A jak Wam sie podoba moj ?
:-D

Tytuł - "świr ćwir" (od początku i od końca)

kot-ptok........
....................
....................
....................
........kot-ptok

świerszcz

: ndz 08 wrz, 2013
autor: babajaga
pas.........
..............
..............
......i.......
..............
......konik

: śr 16 paź, 2013
autor: perełka
sto^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^noga.
;-)

: śr 04 gru, 2013
autor: januszek
ból <==|==> lód