Strona 1 z 1

Frustracje pozorantów optymalnych

: czw 03 paź, 2013
autor: Latima
Gdybym umiała krzyczeć,
Wymieniałabym po nazwisku,
Ty Ta tu
Albo całkiem inaczej
Spół - głoski
Samo – zbyteczne
Rzygam na lewo
Trudniej w prawo
Wulkanicznie

Koduję tekst
Zadziobane pędraski
Podnoszą nogi
I szczają
Odchody na schody
W sile wieku
Gówniane wieko
Otwarte
Chłeptana uryna


Wizjery karmione

Nareszcie do woli
Wyplute na białe

Skrzywiła się opcja
Inteligent hopsa
kagańce obce

Przegniła podstawa
Śmierdzi śmiertelnie
Świntuszą świnie
W witrynie
Kto pożąda nie błądzi

ja samorządnie
po cichu
podcinam gałęzie
niech ginie

śmiech warty
co minęło powraca
zbędna łaska laski

w opokę trafione
niezatopione
przeze mnie
przez ciebie
dla innych

: ndz 03 lis, 2013
autor: Mariola Kruszewska
O matko...! :shock:

: pn 04 lis, 2013
autor: Latima
zapomniała o córce, ło! ciiii, Szefowa, ciiii. Jak jeszcze umiem zaskoczyć , to znaczy , że żyję, no!

: wt 05 lis, 2013
autor: biedronka basia
Przeczytalam. Uff...
:-) :rozyczka:

: wt 05 lis, 2013
autor: Latima
spokojnie, spokojnie, to całe pisanie jest tylko zabawą słowami, które wieszam na sznurze :mrgreen: