Strona 1 z 1

skapiony

: pt 06 lut, 2009
autor: Anonymous
[to taki mega stary eksperyment z serii, co by było gdybym ścięła wersy i skupiła się na fonologii.]


kapie z kranu
kapie
kapie kran
i w posadzce lustra
kąpią się odbicia
stopy podszklone gęsią się
skórką
posikane szmaty popłaszczone
chlupoczą
moczą się

kapie kran
ka-pie
kapię ja

: pt 06 lut, 2009
autor: Mariola Kruszewska
Ciekawe to jest i nawet z sensem, tylko mi te posikane szmaty nie podobają się.

: pt 06 lut, 2009
autor: Tomasz Kowalczyk
Przenoszę Twój "eksperyment" do "eksperymentów".

: sob 07 lut, 2009
autor: Anonymous
nawet nie zauważyłam tej zakładki