Strona 1 z 1

Prawda, wg.obywatela Jak w sam raz /2/

: pn 12 wrz, 2016
autor: anelehd
/-/

po pewnym czasie

...

nijaki
pan dynamit,
do własnego, nadrzędnego,
rzecz jasna,
medialnego,
etyki hultajem także
określanego,
prawym,
acz krokiem rozdygotanym,
zawędrował.

materiał
obrazowo-fascynujący,
prawdopodobnie dzieje korygujący,
u towarzysza znanego,
niestety
już zeszłego.
a losem
sterowalnym-dobrodzieja naszego,
wynalazłem...

...

/aut/

: wt 20 wrz, 2016
autor: Florian Konrad
Bełkot do skasowania. Nieudany eksperyment literacki.