Strona 1 z 1

: ndz 02 paź, 2016
autor: Florian Konrad
za dużo razy użyte słowo na ,,k", w dodatku bez myśli przewodniej. Niedobre pisanie, zwłaszcza puenta.

: wt 11 paź, 2016
autor: Wrazdris
szczerze mówiąc nie robi szału, musisz jeszcze popracować nad tym ;)