Strona 1 z 1

Podwórkowy saper

: wt 15 lis, 2016
autor: dEn
Przybywam, obchodząc,
wymijam wymijająco
by być obok, nie w.

Odejdę przybywająco,
cofając cofnięcia,
mijając minięcia, obok
A jednak i tak wdepnąć
w...
Szlag
w ten cały plan.