Strona 1 z 1

Kliki

: wt 15 lis, 2016
autor: dEn
Są takie chwile gdy biuro zamiera.
Wszystkie kabiny pozajmowane.
Tam toczy się towarzyskie życie.
W kabinach za drzwiami,
na sedesach.
Słychać ciche poklikiwania,
powiadomienia i sygnały.
Tam toczy się towarzyskie życie,
pomiędzy klozetami a pisuarami.
Relacje międzykabinowe.
Sanirarne forum.
Wiadomosci w płynie
suną po rurach.
Czy nikt już nie rozmawia
i nie pija kawy,
nie rozważa epitafiów
na kafelkach?
Plum.