Strona 1 z 1

Wiciokrzew. Zapach

: ndz 04 cze, 2017
autor: Lidia
balsamiczno-goździkowo korzennie
z nutką rozkwitłej akacji
i jaśminowym akordem

różanie a piwoniowo
bladozielonym powietrzem
pachnie jak twoja koszula -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
kapryfolium

: pt 11 sty, 2019
autor: Michael
Lidio :-D , i tu :rozyczka: się należy. Proszę zatem - ,

Pozdrowienia,

M.

: pn 14 sty, 2019
autor: Lidia
Dziękuję bardzo :-D