W TV

Film, teatr, wystawa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

W ogólnopolskiej TVP Info, w niedzielę 1 XI o g. 20.50 wystąpi ks. Isakowicz - Zaleski w programie "Młodzież kontra", w którym odpowiadać będzie na pytania młodzieżówek różnych partii. Będzie to bardzo żywa dyskusja, dotycząca przeróżnych tematów, w tym między innymi pamięci narodowej, prawdy historycznej, Kresów Wschodnich, relacji z Ukrainą i lustracji.

Polecam gorąco cykl telewizyjny Ewy Szakalickiej pt. "Goniec kresowy" - emisja w TVP 1 w poniedziałki o godz. 11.25. Powtórki w TV Polonia w soboty o godz. 9.05 i w poniedziałki o godz. 16.10. Odcinek w Zaduszki, 2 XI o godz. 11.25 poświęcony będzie Polakom pomordowanym przez UPA w klasztorze dominikańskim w Podkamieniu.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariola Kruszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde