Afgańska ruletka

Film, teatr, wystawa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
MistrzX
Posty: 156
Rejestracja: wt 16 lut, 2010
Kontakt:

Post autor: MistrzX »

Korzystając z tego że jest taki dział chciałbym zaproponować ciekawą wystawę zdjęć z Afganistanu. Szczegóły można znaleźć tutaj - www.afganskaruletka.pl. Ja już całość widziałem - jednym z autorów zdjęć jest mój przyjaciel, który spędził w Afganistanie ostatnio 8 miesięcy. Dobre oko i talent do naciskania migawki w dobrym momencie sprawia, że można zobaczyć Afganistan od innej strony niż od tej medialnej (tj. ganiania się po górach z talibami). Myślę, że warto zajrzeć - jeśli ktoś ma czas, ochotę i mieszka w Warszawie :) Wstęp bezpłatny.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MistrzX, łącznie zmieniany 1 raz.
Jolanta Kowalczyk
Posty: 2823
Rejestracja: śr 17 wrz, 2008
Kontakt:

Post autor: Jolanta Kowalczyk »

Niesamowite zdjęcie szczególnie te z dziećmi...

Pozdrawiam

Jola
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Jolanta Kowalczyk, łącznie zmieniany 1 raz.