Strona 1 z 1

Wiersze Ryszarda Milczewskiego - Bruno

: pt 18 mar, 2016
autor: Florian Konrad

: ndz 20 mar, 2016
autor: Mariola Kruszewska
Ciekawa jestem, ile na odbiorze jego wierszy zaciążyła tragiczna, dość tajemnicza śmierć, a na ile wiersze bronią się same.

: ndz 20 mar, 2016
autor: Florian Konrad
Nie wypowiem się za innych. W moim odczuciu niektóre są dość hermetyczne, za to idealne do czytania na głos :)
I....Poeta przesadzał z myślnikami :)))))