Polskie science-fiction

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
vipek
Posty: 2
Rejestracja: pn 13 wrz, 2010

Post autor: vipek »

Jako, że nie lubię spędzać długich godzin nad książkami bardzo chętnie sięgam po audiobooki. Wyszukuję w internetowych księgarniach najciekawszych pozycji. Uwielbiam książki akcji, które są bardzo dobrze czytane. Ostatnio znalazłem ciekawą pozycję w bibliotece audiobooków. Mianowicie audiobook „Na srebrnym Globie” Jerzego Żuławskiego, a czytany przez Romana Gancarczyka (wyd. Audea). Zastanawiam się czy jest więcej tak dobrych, polskich pozycji science-fiction. Jakie książki lub audiobooki możecie polecić?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez vipek, łącznie zmieniany 1 raz.