Strona 1 z 1

Wyspa dzieci

: pn 17 lis, 2008
autor: @psik
Szwecja lat siedemdziesiątych ukazana oczami jedenastoletniego chłopca.
Bohater na własną rękę próbuje wejść w świat ludzi dorosłych. Punkt i poziom widzenia pozwala spojrzeć na aktualne problemy z innej perspektywy.