Konkurs na najlepszy limeryk 2008

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Alternatywne Forum Literackie (http://www.meta.fora.pl/) ogłasza konkurs na najlepszy limeryk 2008 roku.

Jedyne, co trzeba zrobić, to zalogować się na forum, a następnie wysłać utwory w dowolnej ilości na adres: <a>nordcup@gmail.com</a>

Wiadomość należy opatrzyć forumowym nickiem i dostarczyć przed końcem roku (dla tych, co jakimś cudem zapomnieli, kiedy to jest: do 31.12.2008).

Konkurs prowadzi forumowy mistrz limeryków (norem), który jednocześnie zasiądzie w jury. Pomagać mu będą zaprzyjaźnieni poeci z grupy poetyckiej Złoty Klon.

Wyniki konkursu będę ogłoszone do 31.01.2009 r.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.