Przegląd filmów o Czesławie Miłoszu bezpłatnie!

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
karola:)
Posty: 2
Rejestracja: czw 05 maja, 2011

Post autor: karola:) »

Osiem produkcji: Wilno Miłosza, Przyśnił mi się sen powrotu, Dolina Issy, Czesława Miłosza historia literatury polskiej XX w., Czesława Miłosza wyprawa w dwudziestolecie, Czarodziejska góra. Amerykański portret Czesława Miłosza, Czesław Miłosz in memoriam oraz Trzynasty pochowany zobaczymy podczas specjalnego przeglądu filmowego w ramach 2. Festiwalu Czesława Miłosza. Przegląd, w dniach 9-11 maja, organizuje Kino Pod Baranami. Wstęp na wszystkie filmy jest bezpłatny ? wejściówki można odbierać już od 9 maja w kasie kina.
Awatar użytkownika
Jan Stanisław Kiczor
Administrator
Posty: 15130
Rejestracja: wt 27 sty, 2009
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jan Stanisław Kiczor »

Rozumiem, że o miasto Kraków tu chodzi? Bo informacja niejasna. Piszący wie o czym pisze, nie zauważając, że ludzie tu z całej Polski, więc bardziej ukonkretnić potrzeba.
Imperare sibi maximum imperium est

„Dobry wiersz zdarza się rzadziej / niż zdechły borsuk na drodze (…)” /Nils Hav/
karola:)
Posty: 2
Rejestracja: czw 05 maja, 2011

Post autor: karola:) »

Oczywiście, chodzi o Kraków:)