Wraca KOZIRYNEK

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Od 1 grudnia 2011 do 15 stycznia 2012 czekamy na teksty do 12. numeru
KOZIEGORYNKU, którego wydanie planujemy na marzec. Temat przewodni SCIENCE

FICTION. Czekamy jak zwykle na nowe, oryginalne, nawiązujące do tematu
poezje i prozy (opowiadania, nowele, shorty, felietony, recenzje etc.).
Prosimy, aby nie przesyłać "przekrojów" twórczości, oczekujemy na
maksymalnie 5-7 wierszy jednego autora i 2-3 teksty prozatorskie.
Wszystkie teksty wysyłamy na kozirynek@rasil.home.pl, w temacie: KOZIRYNEK

nr 12, imię i nazwisko autora (lub pseudonim).

Pozdrawiamy!

KONFRATERNIA KOZIRYNEK




--
Kwartalnik Kulturalny KOZIRYNEK
http://www.kozirynek.com - tam także ta informacja
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde