Literacki Blog Roku 2011

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Swobodnik
Posty: 1
Rejestracja: pt 13 sty, 2012

Post autor: Swobodnik »

Pragnę przypomnieć/poinformować, że ruszył konkurs na Literacki Blog Roku 2011: http://www.blogroku.pl/kategorie/blogi- ... goria.html.

Zachęcam do przyjrzenia się rywalizującym stronom i wybrania swoich faworytów (na których można następnie głosować SMSowo - koszt to 1,23zł przeznaczane na rehabilitację niepełnosprawnych dzieci).

Promujcie blogi, które uważacie za najlepsze.
Ostatnio zmieniony pt 13 sty, 2012 przez Swobodnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Barbara Bulerska
Posty: 352
Rejestracja: ndz 27 lis, 2011

Post autor: Barbara Bulerska »

ja już biorę udział