do 2.05 im. R. Wojaczka w Mikołowie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Termin nadsyłania prac upływa 2 maja 2013 r.

Organizatorem konkursu jest Instytut Mikołowski im. Rafała Wojaczka. Konkurs ma charakter otwarty. Warunkiem uczestnictwa jest nadesłanie zestawu trzech niepublikowanych wcześniej wierszy.

Pula nagród wynosi 1800 zł.

Jurorami tegorocznej edycji konkursu będą: Wacław Tkaczuk, Marek Krystian Emanuel Baczewski i Arkadiusz Kremza.

Ogłoszenie wyników i przyznanie nagród nastąpi 10 maja o godz. 17 w siedzibie Instytutu Mikołowskiego.

Wiersze opatrzone godłem należy przesłać w 4 egzemplarzach na adres: Instytut Mikołowski, ul. Jana Pawła II 8/5, 43-190 Mikołów.

Do wierszy należy dołączyć:

- kopertę, oznaczoną takim samym godłem, z danymi autora (imię, nazwisko, adres, telefon kontaktowy, adres e-mailowy),

- odcinek wpłaty 20 zł na konto Instytutu Mikołowskiego.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde