I Festiwal Młodych Talentów im. Mirka Breguły 2009

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beti
Posty: 106
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: mazowsze
Kontakt:

Post autor: Beti »

I Festiwal Młodych Talentów im. Mirka Breguły odbędzie się w dniach 21-22. 02.2009 r. w Chorzowie.

Ideą Festiwalu jest promowanie młodych talentów. Uczestnikami naszej inicjatywy będą osoby w wieku od 18 do 30 lat, które nie posiadają jeszcze na swoim koncie oficjalnego wydawnictwa płytowego, będącego w sprzedaży na terenie Unii Europejskiej, a także nie są związane kontraktem z żadną wytwórnią płytową. Kandydaci przedstawią swoje własne nagrania muzyczne podczas przeglądu w dniu 21.02.2009 r., a następnie wyłonieni zwycięzcy trzech pierwszych miejsc, otrzymają nagrody finansowe i wystąpią podczas koncertu laureatów w dniu 22.02.2009 roku. Na zwycięzcę konkursu czeka dodatkowa nagroda, którą będzie nagranie swojego premierowego utworu w profesjonalnym studio nagrań.

Jesteś solistą? Występujesz z zespołem?
Masz 18-30 lat? Pragniesz podzielić się
swoją autorską wrażliwością muzyczną?
Chcesz pokazać szerszej publiczności
"Co naprawdę w Tobie śpi" ? Nie zwlekaj!
Uwolnij swoje marzenia!
Weź udział w I Festiwalu Młodych Talentów
im. Mirka Breguły.

Chorzów 21-22.02

http://www.chck.pl/?show=sz&id=10123&showp=fes
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Beti, łącznie zmieniany 1 raz.