Strona 1 z 2

Czereśnie... na półce

: pt 13 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Uprzejmie donoszę (jak za komuny :)), że narodziło się moje trzecie literackie dziecię. Jestem z niego bardzo dumna. Sztywne okładki! :) Dostępne jest albo zaraz będzie w niektórych księgarniach, ale nie wiem, w których. Fajnie, prawda?


http://wpodworku.pl/index.php/produkt/c ... a-dziczec/

Ps. Książka dostępna w księgarniach internetowych.

: pt 13 paź, 2017
autor: megi
Gratulacje! :-D

: pt 13 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
:-D

: sob 14 paź, 2017
autor: Meltemi
Świetnie! Gratulacje! :rozyczka:

: sob 14 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
:-D

: ndz 15 paź, 2017
autor: Dorota Chołody
Gratuluję, Mariolu!!!
Może jakiś namiar, gdzie można ją dostać?

_

: ndz 15 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Dzięki. Namiar dam znać, jak już będę znać szczegóły.

: ndz 15 paź, 2017
autor: Liliana
Serdecznie gratuluję, Mariolu. :-D :rozyczka:

: pn 16 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Dzięki! :-D

: ndz 22 paź, 2017
autor: cortessa
Piszesz piękne wiersze, a tu nagle książka z prozą. Ciekawa jestem tej literackiej próby.
:rozyczka:

: ndz 22 paź, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Kilka opowiadań z tej książki zamieściłam w Ogrodzie.

Książka dostępna jest m.in. w księgarniach internetowych.

: pt 24 lis, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Dziś od godziny 22.00 Radio Gdańsk wyemituje rozmowę ze mną na temat książki "Czereśnie będą dziczeć". Stację najlepiej wyszukać w Internecie. Zapraszam.

: sob 25 lis, 2017
autor: Mariola Kruszewska
O książce "Czereśnie będą dziczeć" mówią profesor Kazimierz Nowosielski, pani Maria Fac i autorka. Fragmenty książki czyta Andrzej Żak. Warto ich posłuchać, bo interpretacja świetna. Zapraszam.
Książka dostępna w księgarniach, także internetowych.


: ndz 26 lis, 2017
autor: megi
Audycję przegapiłam, ale posłuchałam dzisiaj z wielką przyjemnością na YouTube.
Bardzo udany występ, Mariolu, czarujesz elokwencją i miłym głosem :)
Z rozpędu przeczytałam sobie jeszcze raz pięć opowiadań zamieszczonych w Ogrodzie.

: ndz 26 lis, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Stress dobrze zamaskowany, okupiony późniejszą drżączką, słowotokiem i bezsennością.
Dzięki za miłe słowo. :)