Strona 2 z 2

: wt 28 lis, 2017
autor: Wiesława Ptaszyk
Moje gratulacje Mariolu :rozyczka: , książkę chętnie nabędę,...audycje posłucham później.

: wt 28 lis, 2017
autor: Mariola Kruszewska
:rozyczka:

: pn 18 gru, 2017
autor: maybe
Mariolu, właśnie jestem pod wrażeniem rozmowy z Tobą wysłuchanej na YouTube. Pięknie, prosto i wzruszająco mówisz o bohaterach swojej książki. Historia to nie mój konik, nie jestem zwolenniczką grzebania w niej, ale ogromnie ją szanuję, to jest fundament. Mało kto potrafi wspominać obiektywnie, nie przez pryzmat własnych emocji i przeżyć, a myślę, że Tobie się udaje.
Przeczytam, a tymczasem gratuluję! :rozyczka:

PS. Pięknie mówisz o drzewach, roślinach, ale wtrącę swój punkcik widzenia ;) - owoce, nasiona, których nie zbiorą ludzie, zjedzą ptaki i inne zwierzęta :) To człowiek nie przetrwa bez natury :)
Pozdrawiam serdecznie :rozyczka:

: pn 18 gru, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Dzięki, maybe. :rozyczka:

: pt 12 sty, 2018
autor: Mariola Kruszewska
Miło mi poinformować, że od poniedziałku 15 stycznia na antenie Radia Gdańsk będzie prezentowana we fragmentach moja książka "Czereśnie będą dziczeć". Z 7 opowiadań został ułożony ciąg fabularny. Odcinków jest 20, czyta Mirosław Krawczyk, aktor Teatru Wybrzeże. Emisja w dni powszednie, od poniedziałku do piątku o 5.20, 15.20 i 20.50.

: pn 15 sty, 2018
autor: megi
Fajnie się słucha :-D

: śr 17 sty, 2018
autor: Mariola Kruszewska
:rozyczka: