Strona 1 z 1

Moje spootkanie autorskie w Bydgoszczy

: pn 30 kwie, 2018
autor: Zdzisław
W środę, 9 maja 2018, o godzinie 17:30, będę miał otwarte spotkanie autorskie w Bydgoszczy przy ulicy 16 Pułku Ułanów Wielkopolskich 1, osiedle Błonie. Miejsce: Klub "Orion" Bydgoskiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Organizator: Związek Literatów Polskich, Oddział Bydgosko-Toruński.
Kto mieszka niedaleko, ma czas w środowe popołudnie, a zwłaszcza chęć na spotkanie ze mną - zapraszam :)
Obrazek