Fajna impreza poetycka z atrakcjami

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
brutal
Posty: 9
Rejestracja: śr 22 lip, 2009
Kontakt:

Post autor: brutal »

Zapraszam na imprezę i bal z trochę szurniętymi literatami.
Na przełomie kwietnia i maja odbyły się warsztaty poetyckie. Zmierzamy do szczęśliwego zwieńczenia - został wydany tomik powarsztatowy, w którym znalazły się najbardziej udane teksty uczestników. Premiera tej książki odbędzie się w Miastku. Zaplanowany jest też wieczór autorski uczestników oraz koncert.
To także dobry moment na chwilę odprężenia w doskonałym towarzystwie, posłuchanie dobrej poezji, zapoznanie się z ludźmi, których jeszcze nie spotkaliśmy.

Impreza odbędzie się w Miastku (zachodnie Kaszuby, niedaleko Bytowa) 3 października.
a naszą bazą noclegową będzie po raz kolejny Gospodarstwo Agroturystyczne Gacówka w Turowie.
Koszt - nocleg z pełnym wyżywieniem - 69 zł. od osoby za jedną dobę. Jeśli ktoś może przyjechać na wieczór autorski i wrócić tego samego dnia nie zostając z nami na imprezie (medycyna zna takie przypadki) nie płaci za pobyt. Można też szukać noclegu na własną rękę.

Organizatorzy: Grupa twórcza OKNO www.okno.art.pl oraz salonliteracki.pl
Miejsce: Dom Kultury w Miastku.
Godzina: 18.00.
Czas trwania - (nie zawracać głowy!)

Rezerwujcie czas i powiadomcie tych, których warto! Gorąco polecamy i zapraszamy. Ilość miejsc noclegowych jest dość ograniczona więc zainteresowanych prosimy o szybkie decyzje. Zgłoszenia do mnie przez portal prywatną wiadomością a jeszcze lepiej na adres:
seqMAŁPApoczta.gdynia.pl
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez brutal, łącznie zmieniany 1 raz.
o muzyce, poezji, filmach i ogólnie - DRAPANIE CISZY:
http://salonliteracki.pl/blog/slawek/
Awatar użytkownika
Sosna
Posty: 502
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: spod Chełmskiej Góry

Post autor: Sosna »

Ja tez zapraszam, ze swojej strony jako jedna z uczestniczek wymienionych warsztatów. Małgosiu - może teraz Ci się uda?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Sosna, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak można na małych piórach latać tak bardzo wysoko?