LITERATURA w aplikacji .exe - 1 numer megazinu literackiego

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
megalopolis
Posty: 1
Rejestracja: czw 15 paź, 2009

Post autor: megalopolis »

megazin literacki "Przed debiutem książkowym" to mała antologia -
elektroniczny zin pozostający do pobrania ze stron Megalopolis, w której
chcemy prezentować teksty - poezję, prozę, szkice...

Każde z kolejnych wydawnictw o takiej właśnie formie będziemy zamykać pod innym tytułem, którym ogarnąć chcemy pewne fragmenty otaczającej nas rzeczywistości.

Serdecznie zapraszamy do wspólnej podróży z nami, w przypadku, gdy
chcielibyście bardziej aktywnie w niej uczestniczyć zaciekawcie nas,
czekamy na Wasze propozycje.

Plik do pobrania na www.megalopolis.art.pl

Serdecznie zapraszamy!


----------------------------------------------------------
dla czytelników rabat na zakupy - zajrzyjcie koniecznie
----------------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megalopolis, łącznie zmieniany 1 raz.