Odjazzdowe Wierszoczytanie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maria Nowak
Posty: 453
Rejestracja: czw 27 lis, 2008
Lokalizacja: Z Kielc
Kontakt:

Post autor: Maria Nowak »

Wszystkich, którzy mają czas, ochotę i blisko do Kielc serdecznie zapraszam na Trzecie Odjazzdowe Wierszoczytanie, 26. kwietnia 2010r o godz. 19.00 w klubie Odjazzd, ul. Bodzentyńska 9/2 w Kielcach.
czytamy wiersze zarówno swoje, jak i te, które nas inspirują. Nie jest to konkurs w stylu Slam Poetry, a zwyczajne spotkanie przy czytaniu poezji, rozmowy na różne tematy, miłe spędzenie czasu.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Maria Nowak, łącznie zmieniany 1 raz.
"I wtedy powiem Ci jak bardzo Cię chcę
i wszystkie moje tajemnice,
o tym mieście co to widać je w tle,
jak bardzo go nienawidzę!"