KAFEL

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariola Kruszewska
Posty: 12383
Rejestracja: czw 24 lip, 2008
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Post autor: Mariola Kruszewska »

Zapraszamy do udziału w konkursie literackim KAFEL 2010. Udział w konkursie może wziąć każdy, kto czuje wolę pisania czegokolwiek - opowiadań, wierszy, piosenek, dramatów małych i dużych, a nawet donosów i innych paszkwili. Słowem:wszelkie formy dozwolone, a nawet mile widziane. KAFEL nie wyławia talentów, KAFEL promuje inwencję twórczą i pomysłowość, polot, wyszukane słownictwo, ciekawe podejście do banalnych tematów codzienności – miłość, śmierć – i samo życie…

Prace liczące do czterech tysięcy znaków należy dostarczyć pocztą wszelką, można też donieść osobiście pod adres: Miejski Dom Kultury, ul. Warszawska 173, 05-300 Mińsk Mazowiecki lub na adres e-mail: <a>mdk@mdkmm.pl</a> (w temacie prosimy napisać KAFEL) do 1 września 2010.

NAGRODY WARTE ZACHODU!

GŁÓWNA NAGRODA - wodowanie jednorazowego rejsowego statku MDK ,,Kafel'' w charakterze jego matki chrzestnej (może się zdarzyć również ojcu!) i dziewiczy rejs po Srebnej z Himilsbachem plus gratyfikacja finansowa z kieszeni dyrektora MDK

NAGRODA II - fundusz reprezentacyjny na kolację dla dwojga

NAGRODA III - kieszonkowe na miłe spędzenie samotnego wieczoru

Ogłoszenie wyników nastąpi 4 września podczas ,,Festiwalu im. Jana Himilsbacha'' w MDK.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mariola Kruszewska, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojcze nasz, (...) przyjdź królestwo Twoje.

Nie uczę, nie mam patentu na rację. emde