Strona 1 z 1

Tomik poetycki

: pt 11 paź, 2013
autor: Jaroslaw
Witam! Dawno mnie tu nie było. W tym roku wydałem swój trzeci tomik poetycki pt "Widzę" w wydawnictwie "Warszawska Firma Wydawnicza" (Wfw). Można go nabyć ze strony wyżej wymienionego wydawnictwa lub w wielu księgarniach internetowych na terenie kraju. Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

: pt 11 paź, 2013
autor: Jan Stanisław Kiczor
Gratuluję.
A czemu tak słabo się udzielasz?
Z ciekawości pytam.

Pozdrawiam.

Czemu się nie udzielam?

: pt 11 paź, 2013
autor: Jaroslaw
Dziękuję, zapraszam do lektury. No cóż, mnóstwo kłopotów osobistych i ze sprzętem... Pozdrawiam!

[ Dodano: Nie 13 Paź, 2013 ]
A tak w ogóle znowu zostałem zjechany bez pardonu, więc wyjeżdżąm stąd, bo szkoda nerwów dla ludzi, którzy twierdzą że Adam Ziemianin jako juror nagradza chłam. Przepraszam, do widzenia.