Strona 1 z 1

Kiedy myślę poezja - relacja

: pt 21 mar, 2014
autor: Barbara Bulerska

: ndz 23 mar, 2014
autor: Maria
Basiu - gratki. Obejrzałam z zaciekawieniem. :-)

: ndz 23 mar, 2014
autor: Mariola Kruszewska
Która z pań to Ty? Ja tak tylko, z babskiej ciekawości.... :-)

: pn 24 mar, 2014
autor: Barbara Bulerska
najmłodsze dziewczę w czerwonej sukience :-D :-D :-D

: wt 25 mar, 2014
autor: Mariola Kruszewska
Co mówiłaś? Stresowałaś się?

: wt 25 mar, 2014
autor: Barbara Bulerska
Raczej już teraz nie mam tremy podczas występów. Od listopada śpiewam jeszcze w chórze w sopranach, więc mam to przepracowane. Przeczytałam trzy wiersze. Jeden z nich rozbawił publiczność. Wszystkich poetów znałam, z niektórymi spotykam się często na naszych klubowych spotkaniach, koncertach, więc w sumie czułam się jak w rodzine. Jeśli chodzi o pytanie, to miałam opowiedzieć, jak to jest z czytaniem u młodzieży, którą się opiekuję i jak podchodzą do naszych konkursów poetyckich.