Strona 1 z 1

Zbiór

: pt 19 lis, 2010
autor: Anonymous
Cześć,

przed paroma dniami wpadłem na pomysł zebrania paru moich lepszych prac i stworzenia zbioru. Później uznałem ten pomysł za kiepski i po prostu stchórzyłem. Ale dzisiaj zobaczyłem, że i Light miał podobno wizję, więc pomyślałem - dlaczego nie spróbować?

Zbiór liczy 21 stron. Chętnym podeślę przez pocztę e-mail.

: pt 19 lis, 2010
autor: Tomasz Kowalczyk
Opublikuj go na swoim blogu!

: pt 19 lis, 2010
autor: Anonymous
Blog to coś innego, Tomku. Tam publikuję wszystkie swoje prace, łącznie z tymi podchodzącymi pod teksty dziennikarskie.
Zbiór mam w PDF-ie. Tylko miniatury.

: sob 20 lis, 2010
autor: Magnifique
No to życzę powodzenia! :h:
:kwiat: