Strona 1 z 1

czy go jeszcze pamiętasz?

: ndz 27 lis, 2011
autor: maybe
a mówcie sobie co chcecie, mnie się bardzo podoba :-)


: ndz 27 lis, 2011
autor: Mariola Kruszewska
Wolę, kiedy śpiewa po polsku.

: ndz 27 lis, 2011
autor: maybe
ale po polsku to już nie ten klimat byłby - w tej piosence oczywiście. Sorry, izwinitje - w etoj piesni ;-)

: ndz 27 lis, 2011
autor: Mariola Kruszewska
Rosyjski dla niego prawie jak ojczysty, ale swą opinię podtrzymuję. :-)

: pn 28 lis, 2011
autor: Jan Stanisław Kiczor
Dla mnie Niemen, to klasyka, a zarazem moja młodość, moja fascynacja.

Trudno z bogactwa wyśpiewanych treści wybrać coś najlepszego, ale mimo wszystko dla mnie pozostaje "Wspomnienie".
Może dlatego, że mam osobiste związane z tym wykonaniem wspomnienia: Poznań, dziewczyna i listy które do niej pisałem wciąż i wciąż.

Ale uwielbiam i pozostałe. Im późniejszy okres, tym piękniejsze, dojrzalsze.

: wt 29 lis, 2011
autor: Mirek
Jan Stanisław Kiczor pisze:Poznań, dziewczyna i listy które do niej pisałem wciąż i wciąż.
no to Janie mamy podobnie ja: Poznań targi muzyczne gdzieś tak 78-mym i piwo przy barku w rogu sali z panem Czesławem i mów mi Czesiek
kurde to było ...

: wt 29 lis, 2011
autor: Jan Stanisław Kiczor
To ci zazdroszczę, bo mnie takoż zdarzyło się rozmawiać z Panem Czesławem w Warszawie w hotelu MDM, ale mów mi Czesiek - nie było. Piwa też.