Strona 1 z 1

Koniec. Tylko po co on komu?

: pn 16 lip, 2012
autor: Mariola Kruszewska


Dopiero dziś się dowiedziałam, że nigdy więcej nie nagrają w starym składzie ani jednej nutki i nie zagrają żadnego koncertu. Czuję się tak, jakby umarł mi ktoś bliski. Żadna muzyka nie odcisnęła na mojej młodej, chłonnej wrażliwości takiego stygmatu. I wiem, że nie tylko na mojej. Obuchem w łeb.
Zimno nawet pod poduszką...