Strona 1 z 1

niepolityczna piosenka

: śr 21 paź, 2015
autor: mundekwawa
:rozyczka:



Dlaczego niepolityczna? dla mnie wszystko, co przyzwoite jest niepolityczne.

napisałbym czego życzę wszystkim politykom, ale to byłoby już polityczne :)

:rozyczka: