Strona 1 z 1

Camel

: ndz 13 mar, 2016
autor: Mariola Kruszewska

Ostatni utwór, jaki "puścił" Tomasz Beksiński w audycji nadanej w nocy z 11. na 12. grudnia 1999 roku w cyklu "Trójka Pod Księżycem"; 24 grudnia Beksiński popełnił samobójstwo.

: czw 17 mar, 2016
autor: Mariusz
Trudno o Nim zapomnieć, te muzyczne wieczory, będą ze mną zawsze.