Strona 1 z 1

abc polskiego rocka

: czw 29 cze, 2017
autor: Mariola Kruszewska
Jak to się dzieje, że mimo upływu tylu lat, mimo surowego, typowego dla tamtej muzyki brzmienia, utwór ten ma w sobie tyle mocy i świeżości! A te gitarki! No i tekst. Super! Niezmiennie w czołówce mojej prywatnej listy przebojów.