Strona 1 z 1

Mike Oldfield "tubular bells"

: sob 01 lis, 2008
autor: Anonymous
Świetna płyta do projekcji w sobie obrazów . Myślę że polecać ją trzeba, tylko młodszym pokoleniom. "Dzwonów rurowych" wyszło o (ile jestem na czasie) trzy płyty.
Pierwszą uwielbiam, drugą lubię ..trzecia..mam ale prawie nie słucham :)
Może się wydawać monotonne, ale na mnie działa jak mantra .

http://pl.youtube.com/watch?v=bYmIKcP7Nbc

: sob 01 lis, 2008
autor: Mariola Kruszewska
Muzyka Oldfielda to terapia na skołatane nerwy, podobnie jak niektóre utwory Jarre'a. Najbardziej lubię płytę Voyager, choć to trochę inny Oldfield, irlandzki.

: sob 01 lis, 2008
autor: Tomasz Kowalczyk
Cóż, jesteśmy z tej samej półki, to i upodobania muzyczne z poprzednich lat podobne...

: ndz 02 lis, 2008
autor: Jolanta Kowalczyk
"Człowiek-Orkiestra" tak na niego wołali. Dla mnie to geniusz muzyczny. Zawsze podziwiałam jego muzykę, surrealistyczne teledyski i okładki płyt. Stare dobre czasy, ech....