Strona 1 z 1

Mieczysława Buczkówna: Kwiecień

: ndz 24 lis, 2013
autor: Lidia
Czas się zielono w oknach układa
Skrzypi słowika stara pozytywka
Okrągłe oko otwiera poczwarka
Dziewczęta noszą nagie usta
Pod futrem kotki rozkosz już ciężarna

- Twoje włosy hiacynty -
- Twoje palce armia -
- Strąć mnie w głębsze pragnienie -

: pn 25 lis, 2013
autor: biedronka basia
Piekny, :rozyczka: :-)

aczkolwiek ani rymu, ani rytmu :-D
a nagie są usta dziewczat i zimą - tyle, ze dymią...