Strona 1 z 1

Portal Piszemy zaprasza

: czw 01 lis, 2012
autor: Mariola Kruszewska
PISZEMY.PL - Serwis literacki i edukacyjny.
Tu dowiesz się jak wzbogacić warsztat pisarski. Konstruktywna krytyka, mnóstwo ciekawych tekstów i komentarzy. Konkursy i zabawy literackie. Zajrzyj i zostań na dłużej w miłej atmosferze.