Strona 1 z 1

z tobą

: śr 08 paź, 2008
autor: Colett
jeszcze czekam na twój dotyk
cichym szeptem prośbę składam
gdy noc z czerni terakoty
w świt zapada

jeszcze splatam swoje myśli
w kłębki dla szarego kota
gdy świt w mroku już się wyśnił
wśród migotań

jeszcze wierzę zapewnieniom
zawieszanym w próżni co dzień
że mam wytrwać wbrew zwątpieniom
z tobą w drodze