Strona 1 z 1

pieszczota

: sob 25 kwie, 2009
autor: Colett
czułością rozbudzał duszę
kusząc rytm pulsu galopem
pragnął wypełniać wciąż puste
zamknięte słowem

sterował miękko falami
drżenie skrywając w oddechu
głód zaspokajać potrafił
skrywane przeczuć

spełniał znajdując wrażliwe
bezwzględny dla granic czasu
zmysłom złożywszy najtkliwsze
w miłosnym tańcu