Strona 1 z 1

miewam sekrety

: sob 25 kwie, 2009
autor: Colett
widzisz mój miły miewam sekrety
które ukrywam z czystej przekory
zazwyczaj skromne nawet gdy peszysz
spojrzeniem głodnym

stają się drogą wiodąc do celu
z marzeń wysnute aż po cielesność
odnajdywane w szczególnym drżeniu
znajdują chętną

zdradzam arkana splatając słowa
z niedopowiedzeń znanych od zawsze
siłę wyznania dozować skłonna
umiarkowanie