Strona 1 z 1

między rabatkami

: czw 03 cze, 2010
autor: Colett
marzyłam niebieskie
no i proszę spadły
prosto w moje ręce
prawie jak migdały

między nimi skryty
w maleńkiej kopercie
zobaczyłam liścik
przywiązany zręcznie

wabił moje oczy
przyciągał spojrzenie
o uwagę prosił
z mimowolnym lękiem

i w sercu coś drgnęło
gdy pełłam ogródek
mając duszę pełną
twoich niezabudek