Strona 1 z 1

trudne słowo

: czw 03 cze, 2010
autor: Colett
chciałabym coś wyznać
lecz nie mogę teraz
przyplątał się wyraz
i bardzo uwiera

***

tak się rozpanoszył
od samego rana
że upadł na stolik
strącając kałamarz

nie pozwala myśleć
przynosząc ból głowy
tracę słowa inne
gdy z tym korowody



***

z upartą gadziną
walka nie pomoże
i straci przydatność
do zgryzienia orzech