Strona 1 z 1

by ciszy nadać imię

: czw 07 paź, 2010
autor: Colett
czas przestaje mieć znaczenie

ironia losu oplata myśli
kładąc cień na słowa wciąż niewypowiedziane

nie wystarcza
trwaj chwilo jesteś piękna
wyzwalam ciszę

bo imię jej kobieta