Strona 1 z 1

nieśmiertelna

: czw 07 paź, 2010
autor: Colett
ona przychodzi w kolorowej sukni
bo tak łatwiej
odebrać uśmiech dziecku
gdy sama traci głowę
strasząc w bajkach szkieletem

zna prawo własności
lepiej od tego który
wypowiedział posłuszeństwo

wzywana
umacnia wiarę by odejść