Strona 1 z 1

gdy przychodzisz

: wt 19 paź, 2010
autor: Colett
Cierpliwość jest towarzyszką mądrości
Święty Augustyn



chociaż kolory i wzrok już nie te
prawdopodobnie właściwie oceniłeś
porównując

ona już pierwszą stroną
zdawała się wzywać
wytrwaj do końca

lecz to nie poszukiwanie wzruszeń
przywołuje znajomy dreszcz

zagadką pozostaje
twoje zdjęcie jako zakładka
przy hymnie o miłości